top of page

Onze Tarieven

Op zoek naar flexibel en voordelig vervoer op maat? Bij Sneltransport Service hanteren we transparante en eerlijke prijzen voor betrouwbare diensten, zowel nationaal als internationaal.

 

Geen verrassingen achteraf, kortom, geen gedoe. Wij geloven in duidelijkheid en daarom werken wij met vaste all-in uurtarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U betaalt alleen voor de afgenomen tijd; kilometervergoeding is inbegrepen, geen extra kosten achteraf. Zie tarieven onder de tekst.

Meer uren, meer korting. U heeft al een chauffeur met auto voor €48 per uur inclusief brandstof en geen extra kosten achteraf, dus all in. Zie hier onze condities voor meer uren, meer korting.

 

Voor particulieren of de zakelijke klant, of u nu zakelijk transport nodig heeft of als particulier op zoek bent naar (snel) transport, wij staan voor u klaar.

Onze voertuigen komen met een chauffeur van ons die u meehelpt met uw transport. Ongeacht de omvang van uw zending, past uw pakket in een auto, bus, of bakwagen? Dan maakt het niet uit of het voertuig van top tot teen is gevuld, 10 kilometer of 1000 kilometer moet rijden, u betaalt altijd het vaste uurtarief voor het voertuig naar keuze.

 

Extra Chauffeur nodig, geen probleem. Als u behoefte heeft aan een extra chauffeur (dus 2 chauffeurs), is dat geen probleem. Wij bieden deze service aan.

Sneltransport Service: Uw Sleutel tot Razendsnelle en Betrouwbare Verplaatsingen!

Voor al uw vervoersbehoeften, of het nu gaat om zakelijk transport of particuliere ritten, zet Sneltransport Service zich in om u een betrouwbare en comfortabele service te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten, gedetailleerde tarieven, of om uw specifieke wensen te bespreken. Sneltransport Service benadrukt snelheid en efficiëntie in al onze leveringen.

 

Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het plannen van een zorgeloze reis. Bel ons of stuur een bericht en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van soepele en punctuele verplaatsingen, volledig aangepast aan uw behoeften.

Samen op weg naar de perfecte rit!

Neem nu contact met ons op:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending, u hoort snel van ons!

bottom of page